Бойовики на Донбасі значно посилили спостереження та нарощують інженерні приготування - розвідка

Бойовики на Донбасі значно посилили спостереження та нарощують інженерні приготування - розвідка

Фото: УНІАН

Збройні формування РФ, часто геть не ховаючись, укріплювали нові вогневі точки.

Збройні формування Росії значно посилили спостереження, тренують власних артилеристів та маневрують просто поруч із передовою. Бойовики на Донбасі, стверджує українська розвідка, нарощують інженерні приготування.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

Мало не щодоби, навіть тепер, коли повинна панувати цілковита тиша, із сірої зони долітає відлуння вибухів. 

"Періодично, ми чуємо якісь вибухи. І буває таке, що на гранату схоже. А буває, щось таке, що і сильніше", - каже морський піхотинець на псевдо “Алмаз”.

Розвідники бойовиків маневрують просто поруч із передовою. Їх, зізнаються хлопці, доволі складно помітити. Вони добре маскуються. Та трапляється, що геть не ховаються.

"Загалом приховано. Так було кілька моментів: у повний зріст копали. Зухвало виходили, зухвало виставляли мішки", - зазначає морський піхотинець “Єврей”.

Саме, коли на передовій, геть не ховаючись, бойовики укріплювали нові вогневі точки, кремлівські маріонетки із Донецька звинуватили українських військових у зриві перемир’я.

"Вони зміцнюються, копають! Все роблять під час перемир'я! Те, що нам заборонено робити! Ми сидимо тільки і спостерігаємо", - зауважує  морський піхотинець  "Влад".

Тоді російські генерали зажадали інспекції, аби відшукати на українських позиціях щось нове. Саме тієї миті, коли окупанти заявляють, що українські військові нехтують будь-якими домовленостями й, зокрема розбудовують свої позиції, чужинці не лише брешуть, але й маскують у такий спосіб власні інженерні роботи.

Та навіть без жодних інспекцій морпіхи певні: окупанти використовують перемир’я і готуються до нових провокацій. Хлопці точно знають: по інший бік від лінії фронту стоять ті, хто не прагне миру. Тож власну зброю, дотримуючись політиками укладених угод, у полях завжди тримають напоготові.

Використовують перемир'я для підготовки: як бойовики збільшують інженерні приготування

Використовують перемир'я для підготовки: як бойовики збільшують інженерні приготування

Повʼязані теми:

Наступна публікація