Бойовики накопичують техніку поблизу Дебальцевого та атакують позиції українських військових

Бойовики накопичують техніку поблизу Дебальцевого та атакують позиції українських військових

Найбільш напружена ситуація в зоні АТО спостерагіється на Дебальцівському напрямку. / Фото: Reuters

Сили АТО відбили усі атаки терористів.

Протягом неділі 8 лютого бойовики 71 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Вони вели вогонь з "Градів", артилерії, танків та мінометів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільш напружена ситуація складається на Дебальцівському напрямку. В цьому районі фіксується накопичення ворожої техніки з боку Стаханова та Сніжного. За день російські найманці 13 разів з "Градів" та артилерії обстріляли місто і околиці. 5 разів невдало намагались штурмувати позиції сил АТО.

Вранці під час подібного зіткнення бійці Збройних Сил України знищили 4 ворожі танки. Також бандити поблизу Чернухіно і Луганського вступили у бій з українськими військами та відступили.

Активізація обстрілів спостерігається і на Луганському напрямку. Бойовики з "Градів" обстріляли Тошківку, Верхню Ольховку, тричі - Кримське. Вцілому у цьому напрямку зафіксовано 18 обстрілів.

На донецькому напрямку найбільше постраждало селище Піски. Бандити 6 разів вели вогонь по населеному пункту. У відповід, українські артилеристи завдали влучного вогню і змусили ворога відступити. 

Нагадаємо, бойовики вбили 5 мирних жителів у Дебальцевому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація