Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із заборонених мінометів і гранатометів

Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із заборонених мінометів і гранатометів

Фото: УНІАН

Окупанти обстрілюють ділянки розведення військ.

За минулу добу, 18 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил у Facebook.

Противник обстрілював позиції підрозділів із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, стрілецької зброї та гранатометів різних систем. За минулу добу, внаслідок обстрілів, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схыд" противник здійснив 11 обстрілів біля Водяного на Приазов'ї, неподалік Новотроїцького, біля Талаківки, Павлополя і Авдіївки, у районі Березового та Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 10 обстрілів: біля Новолуганського, неподалік Луганського і Новотошківського, поблизу Золотого-4, у районі Кримського, біля Троїцького.

Від початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі російських найманці не дотримуються "режиму тиші" і продовжують обстрілювали позиції поблизу Золотого. Таким чином, через порушення з боку окупантів, розведення сил і засобів не відбувається. 

Українські поліцейські патрулюють вулиці у прифронтових Золотому-4 та Катеринівці

Українські поліцейські патрулюють вулиці у прифронтових Золотому-4 та Катеринівці

Повʼязані теми:

Наступна публікація