Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із забороненого озброєння: один боєць отримав поранення

Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із забороненого озброєння: один боєць отримав поранення

Фото: УНІАН

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомила штаб Операції об'єднаних сил у Facebook.

Противник обстріляв позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Українські воїни на всі обстріли давали жорстку відповідь та подавляли ворожий вогонь наявними засобами. Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримують займані рубежі та готові негайно реагувати на будь-які провокації окупантів", йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Богданівки, поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке, неподалік Старогнатівки, біля Чермалика, Водяного та Пісків.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по оборонцях Новолуганського та Луганського збройні формування РФ вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

За даними розвідки, 22 травня наші воїни знищили двох російських окупантів та ще одного поранили. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Як повідомлялося, п’ятьох поранених бійців з Луганщини доправили гвинтокрилом до Дніпра. Напередодні біля селища Кримське ворог обстріляв вантажівку, в якій їхали захисники. Один солдат 93-ї бригади загинув, п'ятеро його побратимів дістали поранення. Нині вони у реанімації обласної лікарні Мечникова.

Фронтові зведення: один український військовий загинув внаслідок ворожих обстрілів

Фронтові зведення: один український військовий загинув внаслідок ворожих обстрілів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація