Бойовики обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі: поранено українського бійця

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі: поранено українського бійця

Фото: УНІАН

На обстріли російських найманців українські військові відкрили вогонь у відповідь.

У середу, 3 березня, на Донбасі неподалік населеного пункту Причепилівка внаслідок обстрілу бойовиків український боєць отримав поранення.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання (ОТУ) "Північ".

"Сьогодні, 3 березня, неподалік населеного пункту Причепилівка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників застосувавши підствольний гранатомет та стрілецьку зброю. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав кульове поранення", - йдеться в повідомленні.

Воїна оперативно доправили до лікувального закладу. Йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я військового – задовільний.

Як зазначається, на обстріли російських найманців українські військові відкрили вогонь у відповідь.

"На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК", - резюмували в ОТУ "Північ".

Як повідомлялося раніше, на Донбасі окупаційна влада дозволила бойовикам відкривати "випереджальний" вогонь по позиціях ООС, звинувативши українську сторону в буцімто порушенні режиму тиші. Своєю чергою, голова української делегації у ТКГ Леонід Кравчук заявив, що цю заяву розцінюють в делегації як загрозу одностороннього виходу Росії з перемир'я.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини з фронту: бойовики "ДНР" заявляють, що пострілами серед білого дня реагують на вогонь ЗСУ

Новини з фронту: бойовики "ДНР" заявляють, що пострілами серед білого дня реагують на вогонь ЗСУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація