Бойовики обстріляли приватний сектор в Авдіївці: четверо загиблих

Бойовики обстріляли приватний сектор в Авдіївці: четверо загиблих

Архівне фото / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Снаряд потрапив у подвір'я житлового будинку.

Бойовики обстріляли житлові квартали приватного сектору в Авдіївці. Як наслідок, загинуло чотири людини, ще одну у важкому стані госпіталізовано.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"20 хвилин тому російські окупанти обстріляли житлові квартали приватного сектору в Авдіївці. У районі вулиці Сопронова снаряд потрапив у подвір'я житлового будинку. Загинули три жінки і один чоловік. Ще одного чоловіка у важкому стані госпіталізовано", — йдеться в повідомленні.

Згодом у прес-центрі штабу АТО уточнили, що обстріл стався близько 19:15.

"Для з'ясування причин та обставин трагедії на місці працюють представники Нацполіції України, Військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка та офіцери СЦКК", — додали в штабі.

Нагадаємо, станом на 18:00 сьогодні в суботу, 13 травня, згідно з повідомленням Штабу АТО, бойовики здійснили 20 обстрілів по позиціях ЗСУ, серед українських військових втрат не було.

Відзначимо, що цього ж дня раніше в СЦКК заявили, що бойовики протягом доби активно обстрілювали населені пункти. "Незаконні збройні формування ОРДЛО, нехтуючи усіма Мінськими домовленостями та Міжнародним гуманітарним правом, протягом доби активно здійснювали обстріли позицій Збройних Сил України, населених пунктів вздовж усієї лінії розмежування", — заявила українська сторона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація