Бойовики обстрілювали українців із забороненої зброї. Дайджест АТО

Бойовики обстрілювали українців із забороненої зброї. Дайджест АТО

На донецькому напрямку терористи обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів та великокаліберних кулеметів / Фото: Reuters

Військові змушені були відкривати вогонь у відповідь.

Від початку доби проросійські бандити 28 разів порушували умови перемир'я.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Бойовики вели обстріли по українських позиціях майже з усіх видів озброєння, в тому числі і забороненого Мінськими угодами.

На маріупольському напрямку в районі Старогнатівки ворог обстріляв українські опорні пункти з БМП, зенітної установки та гранатомету. З мінометів бойовики обстріляли українських бійців біля Лебединського. По українських військових, які тримають позиції неподалік Водяного, кремлівські найманці вели вогонь зі 120-мм мінометів.


На донецькому напрямку терористи обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Бандити вели вогонь по опорних пунктах в районі Опитного, Пісків та шахти Бутівка. 
Неподалік Красногорівки позиції сил АТО були обстріляні з протитанкової гармати та піддалися мінометному обстрілу. 
Біля Луганського по українському опорному пункту "працювала" БМП.


На окремих ділянках фронту, для припинення вогню членів злочинних угруповань українські бійці були змушені відкривати санкціонований прицільний вогонь у відповідь.

Нагадаємо, що Росія витрачає на окупацію Донбасу один мільярд євро на рікЗа даними Bild, Росія повинна витрачати близько 79 млн євро щомісяця на зарплати та виплату пенсій мешканцям окупованих територій на Донбасі. Про це йдеться в офіційних документах так званих "народних республік".

Додамо, у жовтні минулого року колишній радник Путіна Андрій Іларіонов заявив, що Кремль витратив на війну в Україні 377 мільярдів доларів. Іларіонов стверджує, що витрати на війну потрібно рахувати ще із січня 2012 року, коли Росія різко збільшила витрати на переозброєння.

Під обстріл потрапили позиції українських військових поблизу Талаківки

Під обстріл потрапили позиції українських військових поблизу Талаківки

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 18 січня 2016 року:З початку доби проросійські бандити 28 разів ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Monday, January 18, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація