Бойовики обстрілюють українські позиції із мінометів та кулеметів. Дайджест АТО

Бойовики обстрілюють українські позиції із мінометів та кулеметів. Дайджест АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

На різних ділянках лінії зіткнення бойовики продовжують порушувати режим тиші та ведуть прицільні обстріли позицій сил АТО.

Станом на 18 годину 17 листопада ситуація у районі АТО залишається напруженою.

Попри зменшення кількості обстрілів, повного дотримання режиму припинення вогню немає, передає прес-служба АТО.

На різних ділянках лінії зіткнення бойовики продовжують порушувати режим тиші та ведуть прицільні обстріли позицій сил АТО, у тому числі зі зброї забороненої Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку 22 міни калібру 120-мм противник випустив по наших позиціях біля Залізного, ще 3 міни 82-го калібру – у районі Кримського. Ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів зафіксовано поблизу Троїцького.

На Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв оборонців Павлополя.

Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили перемир’я. У половині випадків сили АТО відповідали влучним вогнем.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін поговорив по телефону з ватажками незаконних збройних формувань "ЛНР" і "ДНР" Ігорем Плотницьким та Олександром Захарченком. Він обговорив з ними масштабний обмін полоненими, з ініціативою якого виступив його кум і голова так званого громадського руху "Український вибір - Право народу" Віктор Медведчук. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація