Бойовики п'ять разів відкривали вогонь по українським військовим на Донбасі - штаб ООС

Бойовики п'ять разів відкривали вогонь по українським військовим на Донбасі - штаб ООС

Фото: УНІАН

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Упродовж поточної доби, 27 листопада, на Донбасі у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано п’ять фактів порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації та її найманцями.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у Донецькій області у передмісті Авдіївки бойовики відкривали вогонь з великокаліберного кулемета, підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Опитне російські найманці застосували ручний протитанковий гранатомет, а неподалік Шумів двічі провокували українських бійців із підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

Окрім того, у районі населеного пункту Водяне підтримувані Росією бойовики відкривали вогонь з великокаліберного кулемета.

"Об’єднані сили повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції на території Луганської та Донецької областей, у повному обсязі дотримуючись домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 26 листопада, збройні формування РФ та її найманці двічі порушили досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи домовленості.

У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків

У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків

Повʼязані теми:

Наступна публікація