Бойовики поливали вогнем Авдіївку та з мінометів обстріляли Луганське – штаб АТО

Бойовики поливали вогнем Авдіївку та з мінометів обстріляли Луганське – штаб АТО

Фото: Getty Images

Зупинити обстріли з боку терористів можна лише вогнем у відповідь.

У четвер, 7 квітня, бойовики завдали 23 обстріли по позиціях українських військових у зоні АТО.

Найбільше обстрілів було зафіксовано поблизу Авдіївки – дев'ять. Окрім того, бойовики з кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО в районах населених пунктів Опитне, Водяне і шахта Бутівка.

Із заборонених Мінськими домовленостями мінометів терористи відкрили вогонь по укріпленням наших сил поблизу Луганського та Невельського.

На Луганському напрямку бойовики по одному разу з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Трьохізбенку і Станицю Луганську.

"У відповідь на прицільні обстріли ворога своїх опорних пунктів бійці Збройних Сил України три рази відкривали вогонь у відповідь. За досвідом останніх декількох днів тільки так зупиняються провокації бойовиків", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

Як вже повідомлялося, "ДНР" і "ЛНР" погрожують Україні повномасштабною війною в разі, якщо Київ дозволить ввести на території "республік" контингент міжнародної поліції.

Також днями стало відомо, що бойовики в районі Зайцевого на Донеччині готують масштабну провокацію – кремлівські куратори передали терористам близько 200 мін великого калібру.

Проросійські бойовики ведуть вогонь уздовж усієї лінії розмежування

Проросійські бойовики ведуть вогонь уздовж усієї лінії розмежування

Повʼязані теми:

Наступна публікація