Бойовики посилили обстріл позицій українських військових. Дайджест АТО

Бойовики посилили обстріл позицій українських військових. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Загалом бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО станом на 6.00.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Окупанти вели вогонь із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другій, Зайцевому та Новгородському. Окрім того, по Авдіївці та Новоселівці Другій окупанти відкривали вогонь з міномета калібру 82-мм.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 7 порушень "режиму тиші". В районі Мар'їнки, Старогнатівки, Талаківки та Тарамчука бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Також в районі Тарамчука противник застосував снайперську групу.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Попасної та Новозванівки, де вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, в районі Новоолекандрівки противник застосував снайперську групу, а по позиціям українських захисників в районі Новозванівки та Новоолександрівки відкривав вогонь з БМП.

У зоні АТО за минулу добу зафіксували проліт 2 беспілотників.

Зазначимо, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Станиці Луганській бойовики вчинили між собою бій, який тривав чотири дні. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив колишній представник України у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний. Безсмертний переконує, що на окупованій території Донбасу щоденно відбуваються бої між різними групами сепаратистів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація