Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" на всіх напрямках. Дайджест АТО

Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" на всіх напрямках. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Противник 40 разів порушив режим припинення вогню.

За минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться в повідомленні прес-центра АТО станом на 6.00.

Зокрема 12 порушень "режиму тиші" зафіксовано на Луганському напрямку. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Балки Крутенької, Трьохізбенки та Станиці Луганської, при цьому застосувавши стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. Також по Новоолександрівці, Новозванівці та в районі Балки Крутенької ворог застосував проти сил АТО міномети 120-го калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. Ворог гатив з гранатометів та стрілецької зброї по Авдіївці, Піскам, Опитному, Новгородському та Верхньоторецькому. Також неподалік Авдіївки та Верхньоторецького ворог відкривав вогонь з мінометів калібром 82-мм.

На Маріупольському напрямку ворог 20 разів порушив режим припинення вогню. Збройні провокації противника зафіксовано в районі Водяного, Чермалика, Мар'їнки, Широкиного, Гнутового, Павлопіля та Старогнатівки. Окрім гранатометів та стрілецької зброї в районі Тарамчука противник застосував проти сил АТО міномет калібром 82-мм. Також неподалік Мар'їнки, Широкіного та Гнутового зафіксовано снайперський вогонь противника.

За минулу добу в зоні АТО виявили 4 безпілотника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Луганщині ворожі розвідувальні групи підходять упритул до позицій української армії. У селищі Трьохізбенка такі атаки відбуваються ледь не щодоби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація