Бойовики продовжують зривати домовленості у Станиці Луганській, відмовляючись демонтувати споруди – СЦКК

Бойовики продовжують зривати домовленості у Станиці Луганській, відмовляючись демонтувати споруди – СЦКК

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

На їхньому боці мосту досі розташована споруда типу кунг.

Бойовики "ЛНР" продовжують зривати домовленості щодо розведення сил у Станиці Луганській, відмовляючись демонтувати свою споруду типу кунг із написом СЦКК.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Українська сторона продемонструвала СММ ОБСЄ свою готовність до запланованих робіт з відновлення мосту та звернула увагу, що незаконні збройні формування РФ не виконали взяті на себе зобов’язання щодо демонтажу фортифікаційних споруд на ділянці розведення №1, а саме, не виведений особовий склад, який здійснює постійне чергування у формі зразка РФ з нарукавними нашивками синього кольору, так званого СЦКК та не прибрана фортифікаційна споруда, безпосередньо на мосту (синій кунг з логотипом СЦКК)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українська сторона вже розпочала роботи із будівництва тимчасового мосту на період ремонту, зокрема було встановлено бетонні плити під фундамент та металоконструкції для зведення опор.

#ООС #операція_ОС_СЦКК #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation Українська сторона спільного центру з контролю та...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 22 вересня 2019 р.

Нагадаємо, на відеохостингу YouTube запустили онлайн-трансляцію з веб-камери, встановленої біля зруйнованого мосту в районі смт Станиця Луганська на Луганщині. Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування. Відкрити міст мають до 27 листопада.

У Станиці Луганській обіцяють завершити ремонт мосту через Сіверський Донець до кінця грудня

У Станиці Луганській обіцяють завершити ремонт мосту через Сіверський Донець до кінця грудня

Повʼязані теми:

Наступна публікація