Бойовики протягом доби гатили по військових із мінометів і зенітних установок - штаб

Бойовики протягом доби гатили по військових із мінометів і зенітних установок - штаб

Фото: Getty Images

Українські позиції обстріляли 49 разів.

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. Як повідомляє прес-центр штабу, протягом минулої доби було зафіксовано 49 обстрілів з боку бойовиків, з них 24 на Маріупольському 19 на Донецькому та 6 на Луганському напрямках.

"Супротивник гатив по наших позиціях з забороненої Мінськими угодами зброї, здійснивши 29 мінометних та 4 артилерійських обстрілів опорних пунктів", - йдеться у повідомленні штабу.

Водночас на Маріупольському напрямку під мінометним вогнем ворога опинились позиції поруч Красногорівки, Мар'їнки, Новотроїцького та Березового а поблизу Водяного, Гранітного та Тарамчука обстріли велись зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку неспокійно було поруч Авдіївки та промзони, де російські окупанти вели вогонь з кулеметів, гранатометів і зенітних установок, а згодом ще із мінометів. Там же з 21.00 і до опівночі з мінометів та гармат ворог випустив по наших захисниках близько 400 мін та снарядів.

Під ударами артилерії опинились і укріплення поблизу Опитного та шахти Путилівської. Також російські найманці двічі з мінометів обстріляли пункт пропуску Майорськ. А поруч Невельського, Майорська та Зайцевого ворог вів вогонь по наших позиціях з кулеметів, гранатометів різних систем та мінометів.

На Луганському напрямку супротивник зі стрілецької зброї та гранатометів вів обстріли неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація