Бойовики прямим влучанням знищили бліндаж морських піхотинців у Широкиному

Бойовики прямим влучанням знищили бліндаж морських піхотинців у Широкиному

Фото: Facebook/Дмитро Муравський

Для обстрілу використовували крупнокаліберні міномети.

Вранці біля Широкиного бойовики випустили 160 мін 120-го калібру. До цього потужного обстрілу додали ще 82-гі міномети, кулемети, гранатомети і стрілецьку зброю, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Обстріл почався близько 6:00 ранку й тривав півтори години. Міни лягали дуже близько одна від одної. "Вогонь з багатьох позицій, але в основному Саханка, Саханська дуга", - каже командир взводу оборонців Широкиного з позивним "Дігл".

Вогонь коригують із безпілотників. Завдяки цьому обстріли дуже влучні. Морський піхотинець із позивним "Джоконда" розповів, що напередодні трапилося навіть пряме влучання у бліндаж. "Загорівся. Але там продукти зберігалися, тому ніхто не постраждав", - зізнався він.

Бойовики ведуть потужний вогонь по Широкиному

Бойовики ведуть потужний вогонь по Широкиному

Стріляти продовжують і в самому Широкиному. Бійці кажуть, що свист куль над головою для них є вже звичним звуком. Настрій у вояків гарний. Кажуть, слід завжди залишатися оптимістами. Бо на передовій вони справді захищають спокій решти жителів України, а це – благородна мета, що надихає. Хоча насправді військовим доводиться нелегко. "Чули, що їх там посилили. Ну от, судячи зі стрілянини, починають промацувати, шукати слабкі місця в обороні. Вечором, швидше за все, треба чекати на ДРГ", - розповів морпіх із позивним "Граф".

Цього ж дня стало відомо, що у Широкиному загинув волонтер. 30-річний мешканець Львівської області привіз українським військовим на передову продукти харчування. "За попередніми даними, чоловіка вбив снайпер бойовиків", - йдеться у повідомленні силовиків.

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська

Повʼязані теми:

Наступна публікація