Бойовики в зоні АТО збільшують кількість обстрілів: за добу поранено чотирьох військових

Бойовики в зоні АТО збільшують кількість обстрілів: за добу поранено чотирьох військових

Фото: УНІАН

Епіцентром вогневого протистояння продовжує залишатись Приморський напрямок.

Бойовики збільшили кількість обстрілів позицій Збройних Сил України - до 59 разів за добу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що епіцентром вогневого протистояння продовжує залишатись Приморський напрямок. Так, морських піхотинців у Широкиному терористи обстріляли з мінометів калібру 120мм і 82мм, великокаліберних кулеметів, а у Водяному – з 82 міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів. 

З мінометів калібру 82мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні військові у Мар'їнці.

По опорних пунктах поблизу Красногорівки, Гнутового та Павлополя бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По військових у Новогригорівці гатили з БМП та протитанкових гранатометів. Позиції поблизу Новотроїцького терористи обстріляли з кулеметів та стрілецької зброї. У районі Березового вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку вогнем з озброєння БТР, мінометів калібру 120мм і 82мм накривали бійців у Верхньоторецькому. Зі 120 міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП били по опорних пунктах у районі Пісків.

Міномети 82 калібру, гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів бойовики застосовували проти військових у Авдіївці та Троїцькому. З гранатометів та кулеметів обстрілювали військових у Кам'янці та Шахті Бутівці, з великокаліберних кулеметів – в Опитному. Під Новгородським та Луганським застосували протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

У районах Пісків, Зайцевого та Троїцького активізувались снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку терористи з автоматичних гранатометів обстріляли українських бійців у Новоолександрівці, а по опорних пунктах поблизу Донця вели вогонь зі стрілецької зброї.

За минулу добу четверо українських воїнів отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що Росія зосередила біля кордону з Україною близько 18 тисяч військовослужбовців і велику кількість військової техніки.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація