Бойовики вдень дотримались перемир'я, а вночі знову стріляли. Хроніка АТО

Бойовики вдень дотримались перемир'я, а вночі знову стріляли. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Жодного українського бійця не було поранено чи вбито.

Протягом 18 січня у зоні АТО на Донбасі сталося два обстріли бойовиків. За світлої пори доби, до 18:00, не було жодного обстрілу, а потім за темної пори розпочали провокації.

"Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська, за темної пори доби, все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - констатують у штабі АТО.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь із 82-мм мінометів по опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномета калібру 120-мм були обстріляні позиції в районі населеного пункту Луганське.

"В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений", - ідеться в повідомленні.

Зазначимо, що під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних сил України.

"Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний", - зазначають у прес-центрі штабу АТО.

Тим часом у Кучми оприлюднили дату наступних переговорів щодо Донбасу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація