Бойовики втретє порушили перемир'я і вбили українського військовослужбовця

Бойовики втретє порушили перемир'я і вбили українського військовослужбовця

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Обстріл відбувся біля причепилівки Луганської області.

У неділю, 6 вересня, на передовій на Донбасі бойовики втретє порушили режим припинення вогню. Під час обстрілу загинув український військовослужбовець.

"Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині. На жаль, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення, не сумісне з життям. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна", - зазначила пресслужба Об'єднаних сил.

У повідомленні наголошується, що "у відповідь на обстріл підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються".

Нагадаємо, 6 вересня біля Красногорівки бойовики порушили домовленості та здійснили прицільний обстріл українських позицій з автоматичного станкового гранатомета, випустивши при цьому три черги ВОГ-17 по підрозділу Об’єднаних сил. Був поранений військовослужбовець ЗСУ, який усував наслідки пожежі на позиції.

Ще один обстріл був біля Шумів поблизу Горлівки донецької області. Там обійшлося без втрат.

Вибори на окупованому Донбасі: чи погодилась Україна на російський сценарій

Вибори на окупованому Донбасі: чи погодилась Україна на російський сценарій

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація