Бойовики відкрили вогонь у бік позицій українських військових - штаб ООС

Бойовики відкрили вогонь у бік позицій українських військових - штаб ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бойових втрат і поранень серед українських бійців унаслідок пострілів немає.

Від початку поточної доби, 25 вересня, на Донбасі у районі проведення операції Об’єднаних сил на ділянках відповідальності українських бригад зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Бойових втрат і поранень серед українських бійців унаслідок пострілів немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, неподалік Авдіївки у Донецькій області бойовики відкрили вогонь у бік позицій українських військових, здійснивши постріли з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

"Неприцільний вогонь не становив загрози для життя та здоров’я наших військовослужбовців, тож зброю у відповідь вони не застосовували", - зазначається в повідомленні.

В штабі запевнили, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою українськими підрозділами.

"Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - резюмується в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 24 вересня, з боку збройних формувань РФ також зафіксовано одне порушення досягнутих домовленостей.

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Повʼязані теми:

Наступна публікація