Бойовики вперше від початку "перемир'я" застосували артилерію на Луганщині

Бойовики вперше від початку "перемир'я" застосували артилерію на Луганщині

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Увечері та вночі гаряче було в районі Авдіївської промзони.

За минулу добу терористи на Донбасі 31 раз порушили перемир'я. Внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення.

Про це повідомили у штабі АТО.

Увечері та вночі гаряче було в районі Авдіївської промзони. Тут з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти. З цієї ж зброї бойовики двічі били по українських військових на шахті Бутівка.

На Луганському напрямку вперше від початку "перемир'я" бойовики застосовували артилерію: близько 21 години бойовики відкривали вогонь зі 122-міліметрової артилерії на підступах до Новотошківського. А з мінометів калібру 82 міліметри били біля Кримського та Причепилівки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 17.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Sunday, September 17, 2017

На Приморському напрямку вони застосовували зенітну установку в районі Гнутового, а великокаліберні кулемети – двічі поблизу Водяного.

Раніше в ОБСЄ повідомили, що майже 400 цивільних жителів Донбасу стали жертвами бойових дій на сході України у 2017 році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація