Бойовики взялися регулярно нищити мирні будинки у центрі Красногорівки

Бойовики взялися регулярно нищити мирні будинки у центрі Красногорівки

Бойовики взялися регулярно нищити мирні будинки у центрі Красногорівки

Звідси до найближчих позицій українських військових дуже далеко.

У Красногорівці внаслідок обстрілів бойовиків постраждало двоє цивільних, зруйновано п'ять квартир. Місто стоїть фактично на лінії фронту. Його околиці бойовики довгий час регулярно обстрілювали. Звідти переїхали всі жителі. То тепер терористи почали через день обстрілювати центральні райони, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Пані Лариса сидить на лавці біля свого будинку і плаче: "Вночі стріляли. Була у туалеті. Сховалася. І на мою квартиру. Жахливо".

Вона живе сама. Сьогодні чекає на доньку з Донецька. Бо без допомоги навіть не знає за що братися. У квартирі вирвано вікно і шмат стіни. Кругом усе присипане бетоном, снаряд стер його на порох.

У будинку поряд снаряд зруйнував ще дві квартири. Травм зазнали двоє жінок – 50 і 80 років. Снаряд залетів просто до їхньої квартири. Пробив дірку над вікном і через стіну вилетів до сусідів.

Сусідів не було вдома в момент влучання. У них саме ремонт. Тепер доведеться ще й латати діри в чотирьох стінах.

Це спальний район, у центральній частині міста. Позиції українських військових геть далеко звідси. Проте останнім часом ворог обстрілює житловІ будинки через день.

"Три дні тому в мене постраждало дві квартири. Поранених не було. Ще тиждень тому в мене постраждало шість квартир. Одна поранена", - розповідає голова військово-цивільної адміністрації Олег Ліванчук.

Цієї ночі бойовики стріляли з мінометів калібру 82 і 120 мм, танків і артилерійських систем калібру 152 міліметри. Випустили понад півтори сотні мін і снарядів. Кілька разів вистрелили з танка – на щастя, не поцілили в будинки. Минулого тижня танковий снаряд випалив у місті цілий під'їзд п'ятиповерхивки. Залетів у дах і зупинився лише у підвалі.

Кореспондент ТСН Оксана Муляр

В Красногорівці від обстрілу постраждало 2 цивільних

В Красногорівці від обстрілу постраждало 2 цивільних

Повʼязані теми:

Наступна публікація