Бойовики з артилерії гатять на Маріупольському напрямку і не дають лагодити водогін у Торецьку - штаб АТО

Бойовики з артилерії гатять на Маріупольському напрямку і не дають лагодити водогін у Торецьку - штаб АТО

Фото: Getty Images

Терористи 31 раз порушили перемир'я.

У суботу, 26 листопада, бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі здійснили 31 обстріл позицій українських військових.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00.

24 обстріли припали на Маріупольський напрямок. Терористи з важкої артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Мар'їнку, Водяне, Широкине, Талаківку, Лебединське, Павлопіль. По Новотроїцькому стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Опитного.

На Луганському напрямку сепаратисти з мінометів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Новозванівку, Оріхове і Новоолександрівку.

У Торецьку Донецької області пошкоджено водогін внаслідок обстрілів з боку бойовиків. Через відсутність гарантій безпеки з боку сепаратистів українські комунальники п'ятий день не можуть розпочати тут ремонтні роботи.

Нагадаємо, через ворожі обстріли поранено п'ятьох українських військових. За добу штаб АТО зафіксував 37 обстрілів бойовиками по позиціях ЗСУ. Найбільше - на Маріупольському напрямку. Гарячі точки - Павлопіль та Широкине, там випустили понад 40 мін та кілька артснарядів. На Донецькому напрямку бойові дії вели на Світлодарській дузі та в Авдіївській промзоні. Ворожі обстріли були досить тривалими – понад дві з половиною години. На Луганському напрямку бойовики порушували режим тиші у Новоолександрівці, Кримському та під Новозванівкою.

Штаб АТО зафіксував 37 обстрілів по позиціях ЗСУ

Штаб АТО зафіксував 37 обстрілів по позиціях ЗСУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація