Бойовики збільшили кількість обстрілів на всіх напрямках. Дайджест АТО

Бойовики збільшили кількість обстрілів на всіх напрямках. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

Загалом ворог 39 разів порушив "режим тиші".

Минулої доби бойовики значно збільшили інтенсивність обстрілів наших позицій. Загалом було зафіксовано 39 обстрілів, переважна більшість з яких – на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120 та 82- міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Талаківці та Широкиному. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог стріляв по Богданівці, Гнутовому, Павлополю, Водяному, Широкиному, Мар'їнці, Новотроїцькому, Талаківці, Старогнатівці. З озброєння БМП стріляли по Водяному, а по Новотроїцькому та Гнутовому вогонь вели снайпери.

Також на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Луганське та Авдіївку з гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, на Луганському напрямку з тих же видів озброєння обстріляли Станицю Луганську, Богуславське, Катеринівку, Старий Айдар та Новозванівку. По Новоолександрівці неодноразово вогонь вів БТР.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко назвала останні дані про кількість заручників у бойовиків. Станом на 15 грудня у полоні у бойовиків на Донбасі перебувають 110 українців – як військових, так і цивільних.

Повʼязані теми:

Наступна публікація