Бойовики збільшили вдвічі кількість обстрілів по українських військових. Хроніка АТО

Бойовики збільшили вдвічі кількість обстрілів по українських військових. Хроніка АТО

Українські військові / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Інформації про втрати серед українських військових у неділю немає.

Протягом неділі, 12 листопада, у зоні АТО на Донбасі бойовики подвоїли кількість обстрілів – до 33.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-терористичні війська продовжують порушувати перемир'я на всій лінії зіткнення. Порівняно з попередньою добою кількість ворожих збройних провокацій зросла майже вдвічі й сягнула 33. Понад десяток фактів використання бойовиками зброї характеризуються застосуванням мінометів різних калібрів. Особливо активно противник порушує домовленості про припинення вогню за темної пори доби. Попри підвищення ворожої вогневої активності, жоден український воїн унаслідок бойових дій не постраждав", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Із настанням сутінок бойовики активізувалися на Світлодарській дузі. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП були обстріляні українські військові біля Луганського.

На підступах до Донецька факти застосування бойовиками піхотного озброєння зафіксовані неподалік Авдіївки, Мар’їнки та шахти Бутівка.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь із 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї поблизу Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів – біля Валуйська.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО на "червоній лінії" підірвався мешканець Донецька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація