Бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли позиції українських військових під Попасною

Бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли позиції українських військових під Попасною

Фото: УНІАН

Жоден український військовий не постраждав.

У понеділок, 10 грудня, російські окупаційні війська сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, у тому числі із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил.

Бойовики відкрили вогонь по українських опорних пунктах

Бойовики відкрили вогонь по українських опорних пунктах

Бойовики двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм по українських військових поблизу Новоолександрівки на Попаснянському напрямку.

З мінометів калібру 82 мм окупанти обстріляли хутор Вільний на Попаснянському напрямку, Зайцеве на Горлівському напрямку та шахту Бутівка на Донецькому напрямку.

Окрім того, бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Новозванівка на Попаснянському напрямку, Березове на Донецькому напрямку та Чермалик на Маріупольському напрямку.

Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, протягом неділі, 9 грудня, бойовики незаконних бандформувань на Донбасі 14 разів обстріляли позиції українських військових. Внаслідок ворожих атак один український військовослужбовець отримав поранення. Бійцям Об'єднаних сил вдалося знищити двох бойовиків, ще чотири отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація