Бойовики знову активізували важку бронетехніку: били з танків під Широкиним

Бойовики знову активізували важку бронетехніку: били з танків під Широкиним

Бойовики активізували важку бронетехніку

Найманці продовжують порушувати "режим тиші".

Упродовж минулої ночі бойовики в зоні АТО на Донбасі 17 разів відкривали вогонь, використовуючи 120-мм міномети і танки зокрема.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

За даними штабу, в ході збройних провокацій найманці активізували застосування важкої броньованої техніки, танків і бойових машин піхоти.

Так, на Донеччині бойовики з артилерії обстріляли опорний пункт силовиків біля Пісків, а також тричі відкривали вогонь із 120-мм мінометів.

Біля Авдіївки найманці били з бойової машини піхоти, автоматичних гранатометів і 120-мм міномету, а під Широкиним двічі гатили з танків. Також активно обстрілювалися із мінометів, танків, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції українських військ неподалік Майорська, Опитного, Ленінського, Водяного, Кірового.

 

З 18 години до опівночі 20 квітня російсько-терористичні війська вздовж лінії розмежування 17 разів порушили режим припи...

Posted by Прес-центр АТО on 20 квітня 2015 р.

Крім того, на Луганщині біля села Жовте Слов'яносербського району бойовики зі стрілецької зброї обстріляли опорний пункт силовиків, а неподалік села Сизе Станично-Луганського району відбулося бойове зіткнення із застосуваннями стрілецької зброї, проте нападники відступили.

Раніше повідомлялося, що у Широкиному бойовики провокують українських бійців відкрити вогонь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація