"Це дуже нелегкий час для України": астрологиня назвала переламний місяць у війні

"Це дуже нелегкий час для України": астрологиня назвала переламний місяць у війні

Фото: ТСН.ua

Астрологиня спрогнозувала, чого очікувати найближчого місяця.

Серпень буде складним для України періодом, адже можливе посилення агресії з боку окупантів.  

Про це розповіла астрологиня Ксенія Базиленко, пише УНН. 

"Серпень – це переламний період у війні, коли всім нам потрібно буде зібрати всю свою волю в кулак і героїчно пройти цей дуже нелегкий час для України. Особливо сильний астрологічний показник, що призведе до цієї ситуації, – поєднання Марса, Урана і північного вузла. Це рідкісне з'єднання. Воно діє так само, як і затемнення. Марс – це дії та вчинки, північний вузол – це мета нашого розвитку, Уран – планета великих раптових змін, адже він реформатор. Це поєднання несе у собі як великі можливості, так і великі руйнування для всього світу, особливо у політичному та економічному напрямах. Ці складні зміни необхідні нам для еволюції та подальшого розвитку", – каже астрологиня.

За її словами, протягом всього серпня майже не буде можливості домовитися, адже можливі прояви впертості та категоричності з боку світових лідерів. Всередині багатьох країн будуть запроваджені обмеження як прав і свобод, так і економічних можливостей. Особливо гостро відчується світова інфляція та зростання цін. 

"Для України серпень несе серйозне загострення бойових дій з боку країни-агресорки, може збільшуватися кількість ракетних ударів, особливо у першій половині місяця.

Кожному з нас потрібно вибрати правильну стратегію поведінки. Наші імпульсивність, спалахи гніву, агресія зараз будуть дуже небезпечними і можуть призвести до тяжких особистих наслідків", - зазначила вона.

Нагадаємо, астролог назвав орієнтовний час знищення Кримського моста.

Читайте також:

Між США та Китаєм може початися війна

Між США та Китаєм може початися війна

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація