Червоний Хрест відправив на Донбас десятки вантажівок із гумдопомогою

Червоний Хрест відправив на Донбас десятки вантажівок із гумдопомогою

Фото: УНІАН

Також допомогу мешканцям окупованих території відправила благодійна організація "Людина в біді".

Благодійна організація "Людина в біді" та Міжнародний комітет Червоного Хреста відправили мешканцям окупованої частини Донецької області 36 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Учора (7 лютого - прим.ред.) на виїзд до неконтрольованої території через КПВВ "Новотроїцьке" лінію розмежування перетнули 8 вантажних автомобілів з будівельними матеріалами та технікою для водопостачання від благодійної організації "Людина в біді". Автомобілі прямували за маршрутом "Слов’янськ – Донецьк", - йдеться у повідомленні.

До того ж зазначається, що 28 вантажівок з Києва з 45 тоннами гігієнічних наборів, продуктовими наборами загальною вагою 286 тонн, будівельними матеріалами загальною вагою 96 тонн, 60 тоннами сульфату алюмінію, товарами медичного призначення та постільною білизною від Міжнародного комітету Червоного Хреста перетнули лінію розмежування в КПВВ та попрямували до Донецька.

Нагадаємо, раніше на окупованій Луганщині бульдозером розчавили 85 кілограмів червоної ікри, аби показати як начебто "заможно" живуть на захопленій території.

Повʼязані теми:

Наступна публікація