Чотири атаки на сили ООС: у суботу стріляли в Пісках, Широкиному та на Луганщині

Чотири атаки на сили ООС: у суботу стріляли в Пісках, Широкиному та на Луганщині

Фото: ТСН.ua

Ситуація на фронті залишається під контролем ЗСУ.

У суботу, 19 січня, проросійські окупаційні формування на Донбасі чотири рази порушили режим перемир’я. Про це йдеться у традиційному вечірньому зведенні прес-центру штабу Операції Об’єднаних сил.

Станом на 18:00 зафіксовано дві вогневі активності противника в Луганській області. "В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" по позиціях наших військ ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська та з гранатометів, великокаліберних кулеметів по позиціях інших захисників поблизу хутора Вільний", - звітують військові.

На передовій: яка ситуація у прифронтовій Мар'їнці

На передовій: яка ситуація у прифронтовій Мар'їнці

На Донеччині так само двічі обстрілювали українських бійців, але зі зброї, котра не заборонена мінськими угодами. "В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник з гранатометів обстріляв позиції українських військових поблизу селища Піски. Також з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші позиції поблизу селища Широкине", - інформують у штабі.

Зведення станом на 18:00 19 січня 2019 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Протягом поточної доби, у період з...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 19 січня 2019 р.

Командування наголошує, що "внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранень". Підрозділи ООС відкривали вогонь у відповідь і зупиняли ворожу активність. Ситуація на фронті залишається під контролем українських військових, наголошується у звіті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація