Дедлайн Кремля щодо відновлення контролю РФ над Курщиною: у ЗСУ відреагували

Дедлайн Кремля щодо відновлення контролю РФ над Курщиною: у ЗСУ відреагували

Курська область. / Фото: Associated Press

Військові вважають, що інформація може бути хибною.

Днями у ЗМІ з'явилася інформація, що диктатор РФ Володимир Путін встановив для своєї армії дедлайн щодо витіснення ЗСУ з території Курської області — це 1 лютого 2025-го. Українські військові вважають, що ця інформація може бути хибною.

Про це заявив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник в ефірі телемарафону. 

З його слів, військові не зважають на подібні заявив з РФ. Адже вони можуть бути вкинуті для того, аби Сили оборони "розслабилися у якомусь сенсі".

"У нас є дані розвідки. Ми бачимо, хто проти нас воює, які сили ворог перекидає. Тож відповідні контрдії ми і проводимо, щоб продовжувати тримати Курську операцію, тримати ці території і завдавати ворогу цих ударів та нищити його тут", — наголосив Мисник. 

Окрім того, він зауважив, що росіяни намагаються від перших днів проведення цієї операції витісняти Сили оборони України —  "спочатку рахувалися днями, потім тижнями, місяцями...".

"Зараз вже на кінець зими перекинули (дедлайн — Ред.). Тобто, вони вже бачать, що у них нічого не вийде. Їхні зухвалі, оголошені їхньою пропагандою контрнаступи, коли вони вже там і Суджу в оточення взяли тощо — воно все не працює", —  заявив речник.

Нагадаємо, "РБК-Україна" з посиланням на джерела у Силах оборони повідомило, що диктатор РФ Володимир Путін встановив новий дедлайн відновлення контролю над Курською областю. Йдеться про 1 лютого.

Читайте також: 

Військові КНДР уже сьогодні можуть бути на Курщині – Буданов

Військові КНДР уже сьогодні можуть бути на Курщині – Буданов

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація