Доба на Донбасі: бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військових

Доба на Донбасі: бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військових

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

За даними розвідки, 9 липня наші оборонці поранили двох загарбників.

9 липня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм та 82 мм міномети, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, втрат за минулу добу внаслідок обстрілів противника серед українських захисників немає.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Новолуганського ворог п'ять разів відкривав вогонь по наших захисниках. Спершу окупанти застосували міномети 82-го калібру та протитанковий ракетний комплекс, а згодом – артилерійські системи калібру 122 мм, які давно мали б бути відведеними від лінії розмежування, а також стрілецьку зброю. З ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів противник здійснював обстріли наших позиціях на підступах до Причепилівки.

Ще один факт ворожої збройної активності зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, неподалік Мар'їнки загарбники вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Від початку поточної доби збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм біля Причепилівки. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед наших захисників немає.

Зведення станом на 07:00 10 липня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 9 липня збройні формування Російської...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 9 липня 2020 р.

Нагадаємо, у ЗСУ повідомило, що бойовики в зоні ООС "пішли на більш активні провокації" і майже щовечора обстрілюють українські позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація