Доба на Донбасі минула зі втратами серед українських військових. Хроніка АТО

Доба на Донбасі минула зі втратами серед українських військових. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики відкривали вогонь два десятки разів.

У середу, 8 листопада, під час обстрілів бойовиків у зоні АТО на Донбасі загинув один українських військовослужбовець, двоє були поранені, ще один отримав бойову травму.

"Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка не зазнала суттєвих змін. Противник не припиняв обстріли позицій Збройних сил України, застосовуючи міномети та увесь спектр піхотного озброєння. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я. Вогнем у відповідь українські війська 13 разів жорстко придушували активність противника", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Приморському напрямку в другій половині дня бойовики впродовж півгодини били з мінометів калібрів 120 та 82 міліметри та озброєння БМП по українських військових у Павлополі.

На підступах до Донецька бойовики застосовували протитанкові гранатомети та кулемети неподалік Зайцевого.

Найгарячіше увечері було на Луганському напрямку. Там бойовики з піхотного озброєння обстріляли опорні пункти біля Кримського, Новоолександрівки, Луганського, Катеринівки. Унаслідок одного з цих обстрілів, близько 18:00 був поранений військовослужбовець сил АТО, ще один отримав бойову травму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація