Доба на передовій минула з втратами лише серед бойовиків. Ситуація на Донбасі

Доба на передовій минула з втратами лише серед бойовиків. Ситуація на Донбасі

Фото: ТСН.ua

Бойовики відкривали вогонь майже три десятки разів.

Протягом четверга, 11 жовтня, на Донбасі бойовики 27 разів відкривали вогонь по українських позиціях. У десяти випадках із них – із застосування забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння.

"Ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій у районі населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - ідеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Луганське, Чермалик та Лебединське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Луганського, Світлодарська та Гнутового вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисниках Водяного, крім того, окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти", - говориться в повідомленні.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними української розвідки, двох бойовиків було знищено та шістьох поранено.

Сьогодні, 12 жовтня від опівночі до сьомої ранку, бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Мар'їнки, Тарамчука та Гнутового. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Знову втрати: двоє українських військових підірвалося на мінах

Знову втрати: двоє українських військових підірвалося на мінах

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація