Доба в ООС. Терористи тричі обстрілювали українські війська на Донбасі

Доба в ООС. Терористи тричі обстрілювали українські війська на Донбасі

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Жоден український захисник за минулу добу не постраждав.

Упродовж минулої доби, третього січня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Терористи обстрілювали позиції українських військ із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Один обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зафіксовано поблизу Василівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Тим часом, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля населених пунктів Новолуганське та Зайцеве.

За минулу добу внаслідок обстрілів жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень. Від початку поточної доби, 4 січня, з боку російських окупаційних військ зафіксовано один обстріл. Противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників Новолуганського з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Зведення станом на 07:00 4 січня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 3 січня збройні формування Російської...

Опубликовано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Пятница, 3 января 2020 г.

Нагадаємо, протягом п'ятниці, 3 січня від початку доби до вечора, на передовій на Донбасі підтримувані Росією бойовики двічі порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів втрат серед українських військовослужбовців Об'єднаних сил. На трьох ділянках розведення сил і засобів фіксують дотримання режиму "Тиша".

Штаб ООС зафіксував ворожі обстріли, під час яких бойовики випустили понад 40 мін

Штаб ООС зафіксував ворожі обстріли, під час яких бойовики випустили понад 40 мін

Повʼязані теми:

Наступна публікація