Фейгін пояснив, чому поява систем ППО в центрі Москви загрожує Зеленському

Фейгін пояснив, чому поява систем ППО в центрі Москви загрожує Зеленському

Фото: Associated Press

Посилена охорона неба над російською столицею може свідчити про підготовку РФ масованого удару по важливих адмінбудівлях у Києві.

Російський правозахисник та аналітик Марк Фейгін вважає, що у столиці Росії готуються до завдання російськими ракетами ударів по центрах ухвалення рішень в Україні та очікують на потужну відповідь.

Таку думку він висловив у коментарі “24 каналу”. 

"Я думаю, вони готують удари по "центрах ухвалення рішень" в Україні. Вони хочуть ударити по Банковій, вбити Зеленського, але розуміють, що це не лишиться безкарним",
– припустив російський правозахисник.

За його словами, у Кремлі розуміють, що у відповідь за такий обстріл може "добряче прилетіти назад". Не випадково системи ППО “Панцир” не тільки встановили на дахах будівель у центрі Москви, але й біля резиденції російського президента Володимира Путіна в Ново-Огарьово.

Фейгін стверджує, що в Росії насправді бояться українських дронів.

"Вони реально готуються, це не удавана акція. Вони звісно параноїки й бояться всього, але ж вони збираються інтенсифікувати кампанію, тому поява таких засобів є свідченням того, що вони справді збираються воювати вже саме з "центрами ухвалення рішень", – підсумував він.

У Кремлі всерйоз готуються до атак із повітря на столицю Російської Федерації. У суботу, 21 січня, в Московській області відбулися тренування підрозділів протиповітряної оборони із застосуванням батареї зенітно-ракетних систем С-300.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація