Грицак розповів, скільки терористів і російських військових воюють на Донбасі

Грицак розповів, скільки терористів і російських військових воюють на Донбасі

Фото: УНІАН

Голова спецслужби закликав світову спільноту й надалі активно допомагати Україні. 

Голова Служби безпеки України Василь Грицак розповів, що понад тридцять шість тисяч терористів та російських солдатів воюють на Донбасі.

Про це він заявив під час виступу у Нью-Йорку на ювілейному засіданні з нагоди 50-річчя створення Світового Конгресу Українців, передає прес-служба СБУ.

Він також зазначив, що вже четвертий рік триває війна за Україну – "кривава, жорстока, без правил та кордонів".

"I досі важко повірити, що в ці дні понад тридцять шість тисяч терористів та російських солдатів продовжують безчинствувати на нашому Донбасі. Сьогодні нашим спільним завданням – є захист України від агресора, який не лише дестабілізує ситуацію в середині нашої країни, але й сіє зерно фальшивої пропаганди за її межами", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, голова спецслужби закликав світову спільноту й надалі активно допомагати Україні у подоланні російської агресії, забезпечуючи мир та стабільність як в Україні, так і за її межами.

"Світовий Конгрес Українців – організація тисяч патріотичних сердець, що б'ються воєдино заради України, незалежно від часу та відстаней", ‒ наголосив голова СБУ.

Нагадаємо, раніше спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов розповів, що російські кадрові військові не припиняють прибувати на окуповані території східної України, в тому числі і керівний склад. 

Російські спецслужби в Україні підкуповують людей і використовують їх на мітингах

Російські спецслужби в Україні підкуповують людей і використовують їх на мітингах

Повʼязані теми:

Наступна публікація