Група військових підірвалася на власній гранаті на Донеччині

Група військових підірвалася на власній гранаті на Донеччині

Фото: УНІАН

Один солдат загинув, троє госпіталізовані.

Двоє українських воїнів загинули за добу, що минула, на східному фронті. Це сталося внаслідок снайперського обстрілу в районі промзони Авдіївки та Станиці Луганської, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Іще четверо військових підірвалися на гранаті в розташуванні військової частини на Донеччині. Один боєць не вижив, решта – у шпиталі.

Загалом ситуація в зоні АТО залишається непростою. Російські терористи і далі демонструють нехтування будь-якими домовленостями. Так, позиції української армії на шахті "Бутівка" ворог щільно крив 120-ми мінами. Під ворожий обстріл також потрапили промзона та околиці Авдіївки.

Дісталось українським воїнам поблизу Красногорівки та Павлополя в секторі "Маріуполь". А під Новомихайлівкою терористи відкрили вогонь зі 152-міліметрової артилерії.

Також один військовий отримав поранення, підірвавшись на протипіхотній міні поблизу Широкиного, ще один був поранений внаслідок обстрілу бойовиків поблизу Опитного на Донецькому напрямку.

Напередодні повідомлялося, що у промзоні біля Авдіївки куля ворожого снайпера влучила в груди українському військовому. Чоловіка не вдалося врятувати.

Російські терористи продовжують демонструвати нехтування будь-якими домовленостями

Російські терористи продовжують демонструвати нехтування будь-якими домовленостями

Повʼязані теми:

Наступна публікація