"Інша весна": Козловський під звуки сирен на тлі зруйнованого будинку заспівав пісню про війну

"Інша весна": Козловський під звуки сирен на тлі зруйнованого будинку заспівав пісню про війну

Віталій Козловський / Фото: скриншот з відео

Артист випустив щемливий кліп.

Український співак Віталій Козловський від початку повномасштабного вторгнення Росії до України нікуди не їхав та залишився в Києві.

До слова, співак намагається показати біль кожного українця через творчість. Артист під звуки сирен та вибухів виконав пісню "Інша весна". Рядки композиції були створені ще далекого 1985 року. Автори написали її, коли побачили світлини з Волині 40-50х років. Ці рядки співзвучні з подіями сьогодення.

"Сьогодні рядки цієї пісні - у саме серце. Наші прекрасні люди, які планували жити, будувати, працювати, створювати сім’ї, народжувати дітей, мужньо стали на захист нашої України від кривавого окупанта", - зазначив Козловський.

Артист також випустив кліп на композицію. Відео знімали на невеличку портативну камеру, фотоапарат та телефон. Процес знімань відбувався в Києві на тлі зруйнованого будинку, в який влучила ракета окупантів.

"Руйнування жахливі. Без болю дивитись на це не можна. Неможливо повернути людей, яких вже немає. Ця відеоробота - це крик душі кожного українця та звернення до всього світу бути небайдужими до цього геноциду та нашого горя", - зазначив виконавець.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація