Кадиров відправив до України полк "смертників" на чолі з борцем із гомосексуалізмом Тушаєвим

Кадиров відправив до України полк "смертників" на чолі з борцем із гомосексуалізмом Тушаєвим

У лютому 2022 року Тушаєв побував у Гостомелі під Києвом, він тоді був керівником 141-го моторизованого полку кадировської гвардії / Фото: скриншот з відео

Тушаєв очолив 96-й полк оперативного призначення та вже нібито вирушив із Грозного на Донбас.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров відправив на Донбас для "звільнення" України борця з гомосексуалізмом, генерала Магомеда Тушаєва.

Кадиров поставив генерала Тушаєва на чолі 96-го полку оперативного призначення північно-кавказького округу військ нацгвардії РФ.

Про це лідер Чечні повідомив у Telegram.

Кадиров каже, що Тушаєв разом із полком "смертників" вже вирушив із Грозного до зони проведення так званої спеціальної воєнної операції до України.

"Гідні сини чеченського народу вирушили на Донбас і до України, щоб приєднатися до своїх однополчан, які тижнем раніше змінили на бойовому посту товаришів по службі в цьому відрядженні", - зазначив він.

За словами Кадирова, 96-й полк - один із найбоєздатніших підрозділів Чечні.

Раніше бійці займалися терором місцевого населення, проводячи спецоперації з "нейтралізації бандитів", зауважив Кадиров.

Лідер Чечні наголосив, що впевнений у здатності Тушаєва виконати всі завдання Путіна, та зазначив, що чеченські найманці їдуть знищувати в Україні "фашизм" та запобігати нав'язуванню європейських "цінностей" народам РФ.

Відомо, що генерал Тушаєв закатував у Чечні десятки чоловіків за підозрою в гомосексуалізмі.

Зазначимо, що в лютому 2022 року Тушаєв побував у Гостомелі під Києвом, він тоді був керівником 141-го моторизованого полку кадировської гвардії. Наприкінці лютого 141-й моторизований полк був розбитий, а його залишки "зачистив" спецназ СБУ. Низка ЗМІ повідомили про загибель Тушаєва, але ця інформація не підтвердилася.

Нагадаємо, кадировці в Маріуполі знущаються з цивільного населення, вони напиваються та чіпляються до місцевих мешканців. Люди отримують тілесні ушкодження, зокрема від холодної зброї.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація