КПВВ на Донбасі змінюють режим роботи: як відбуватиметься пропуск через кордон

КПВВ на Донбасі змінюють режим роботи: як відбуватиметься пропуск через кордон

Фото: Державна прикордонна служба України

Окупанти блокують пропуск через деякі КПВВ на Донбасі.

Від 1 вересня контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на осінній режим роботи, а також надалі будуть працювати з дотриманням карантинних умов. Так, після 18.00 на тимчасово окуповану територію пропускати громадян не будуть.

Про це інформують у пресслужбі ДПСУ.

Згідно з осінним режимом роботи, КПВВ "Станиця Луганська", "Новотроїцьке" та "Мар’їнка" здійснюватимуть пропуск через лінію розмежування лише від 7:00 до 18:30. Водночас, прикордонники радять враховувати те, що через блокування окупантами дорожніх коридорів щоденний пропуск здійснюється лише в контрольному пункті "Станиця Луганська".

"Рух дорожнім коридором у межах КПВВ "Новотроїцьке" окупанти дозволяють два рази на тиждень, а переміщення через лінію розмежування у КПВВ "Мар’їнка" російські збройні формування заблокували повністю", - сказано у повідомленні.

Крім того, у зв'язку з карантинними заходами, громадян пропускатимуть лише з наявним медичним полісом, після проходження температурного скринінгу та одягнутими засобами індивідуального захисту та дотриманням соціальної дистанції. 

Громадян, які їдуть з тимчасово окупованої території, також опитуватимуть щодо можливого контактування з хворими на COVID-19. Також ті, хто прибувають з окупованої території, повинні будуть пройти обов'язкову самоізоляцію за допомогою "Дій вдома".

Нагадаємо:

  • КПВВ "Новотроїцьке" стало пунктом, де люди були вимушені поневірятися тижнями, бо бойовики не пропускали,
  • 3 серпня бойовики на один день відновили пропуск на КПВВ "Новотроїцьке",
  • 21 серпня окупанти розблокували рух у контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке".

КПВВ на лінії фронту не відкрилися, попри анонсоване відкриття

КПВВ на лінії фронту не відкрилися, попри анонсоване відкриття

Повʼязані теми:

Наступна публікація