Кучма хоче перенести зустріч контактної групи по Донбасу – бойовики не виконують жодних домовленостей

Кучма хоче перенести зустріч контактної групи по Донбасу – бойовики не виконують жодних домовленостей

Фото: УНІАН

Екс-президент наполягає спочатку на проведенні зустрічі міністрів закордонних справ країн "Нормандське четвірки".

Запланована на 10 лютого в Мінську зустріч тристоронньої контактної групи щодо ситуації на Донбасі може не відбутися. Представник України, екс-президент Леонід Кучма звернувся до спецпредставника діючого голови ОБСЄ в контактній групі Мартіна Сайдіка з проханням перенести зустріч.

"У зв'язку з продовженням недотримання режиму тиші з боку представників окремих районів Донецької та Луганської областей, у відсутності прогресу по звільненню заручників і виконання інших пунктів Мінських домовленостей, вважаю за доцільне провести чергове засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську тільки після зустрічі міністрів закордонних справ країн "Нормандське четвірки", – наголосив Кучма, якого цитує його прес-секретар Дарка Оліфер.

 

Представитель Украины в Трехсторонней контактной группе Леонид Кучма обратился к специальному представителю действующего...

Опубліковано Даркою Олифер 5 лютого 2016 р.

Зазначимо, що зустріч міністрів закордонних справ запланована на 13 лютого в німецькому Мюнхені. Головний український дипломат Павло Клімкін везе туди, крім питань по Донбасу, ще й щодо деокупації Криму. До переговорів він сподівається долучити Туреччину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація