Куратори РФ незадоволені Захарченком через "неспроможність виконувати завдання" - розвідка

Куратори РФ незадоволені Захарченком через  "неспроможність виконувати завдання"  - розвідка

Фото: Getty Images

Організацію нових провокацій у зоні АТО поклали на "міністра оборони ДНР".

Під час закритої наради кремлівських кураторів на чолі із помічником президента РФ Владиславом Сурковим у Сніжному на Донеччині різко розкритикували ватажка "ДНР" Владислава Суркова.

Про це повідомляє ГУ розвідки Міноборони.

За даними українських розвідників, куратори говорили про розвиток обстановки на лінії зіткнення та вивезення на територію РФ виробничих потужностей з міст Харцизьк, Торез, Шахтарськ.

Окрему увагу на нараді приділили критиці ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

"Під час наради представниками РФ було піддано жорсткій критиці діяльність Захарченка та його неспроможність виконувати завдання, поставлені російським командуванням, у т.ч. щодо витіснення сил АТО з позицій у районі Авдіївки та розподілу російської фінансової і військової допомоги", - йдеться у повідомленні.

Організацію збройних провокацій біля Ясинуватої, Авдіївки, Мар'їнки, Докучаєвська, Новотроїцького, Майорська та Зайцева куратори запланували доручити  доручити "міністру оборони ДНР" Володимиру Кононову.

Як повідомлялося раніше, помічник президента Росії Владислав Сурков заявляв, що ватажки "ДНР" і "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький продовжать очолювати окуповані райони Донецької і Луганської областей до 2018 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація