Луганські бойовики закликали Захарченка створити "Новоросію"

Луганські бойовики закликали Захарченка створити "Новоросію"

Луганські бойовики закликали Захарченка створити "Новоросію"

Найманці звернулись до ватажка "ДНР" з проханням захопити "ЛНР".

У соцмережах почали поширювати звернення луганських бойовиків, які закликають ватажка "ДНР" Олександра Захарченка захопити "ЛНР", щоб створити єдину "республіку".

Відповідна відеозаява з’явилось у Youtube.

"Я - Пиндюрін Дмитро Володимирович, командир батальйону "Брянка СРСР", хочу звернутися до глави "ДНР" Олександра Володимировича Захарченка. Олександре Володимировичу, прошу вас взяти під своє керівництво "ЛНР", щоб реалізувати ідею 2014 року про створення "Новоросії", - заявив бойовик на тлі банера "Народне ополчення Донбасу".

Окрім цього, комбат закликав жителів Донбасу підтримати його звернення до ватажка "ДНР".

Нагадаємо, 21 листопада центр окупованого Луганська перекрили люди зі зброєю. Місцеві у соцмережах називають причиною цього конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким та очільником так званого "МВС ЛНР" Ігорем Корнетом.

Сварка почалася місяць тому - Плотницький звинуватив Корнета в тому, що той не зміг запобігти низці диверсій проти бойовиків. Та попросив залишити незаконно відібрану в луганчанки квартиру. Напередодні Плотницький через так званий суд звільнив Корнета. А після цього він забарикадувався у своєму офісі в компанії колишніх беркутівців. Будівлю, а заразом і весь центр окупованого міста, оточили прибічники Плотницького на бронетехніці, зі стрілецькою зброєю та гранатометами. 

Увечері 21 листопада з'явилося відео, як до окупованого Луганська увійшла велика колона вантажівок та військових з Донецька. На відео видно, що колона нараховує десятки машин. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація