Минулої доби бойовики двічі відкривали вогонь у бік українських позицій під Авдіївкою - ООС

Минулої доби бойовики двічі відкривали вогонь у бік українських позицій під Авдіївкою - ООС

Фото: прес-центр Операції об'єднаних сил

Бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників немає.

Минулої доби, 25 вересня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас, два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано поблизу Авдіївки. На цій ділянці противник двічі впродовж доби відкривав вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Про це у ранковому зведенні 26 вересня повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що від початку поточної доби, 26 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, пострілів з боку противника не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими захисниками. Наші воїни неухильно дотримуються умов домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збройні формування Росії значно посилили спостереження, тренують власних артилеристів та маневрують просто поруч із передовою. Бойовики на Донбасі, стверджує українська розвідка, нарощують інженерні приготування. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація