Минулої доби бойовики понад 20 разів порушили перемир’я, обстрілюючи сили АТО з гранатометів і БМП

Минулої доби бойовики понад 20 разів порушили перемир’я, обстрілюючи сили АТО з гранатометів і БМП

Фото: Reuters

Найактивніше найманці гатили на Приморському та Луганському напрямках.

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжили обстрілювати позиції української армії, концентруючи активність здебільшого на Приморському та Луганському напрямках.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр штабу АТО.

"Увечері ворог двічі з кулеметів бив по укріпленнях біля Кримського, а неподалік Лобачевого застосовував стрілецьку зброю. На Приморському напрямку близько 18 години окупанти відкривали вогонь з озброєння БМП та протитанкового гранатомету по околицях Водяного. З автоматичного гранатомету проросійські найманці обстрілювали укріплення сил АТО у районі Талаківки", - йдеться у повідомленні.

За даними військових, на Донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника опинились позиції Збройних Сил України біля Авдіївки, Новоселівки Другої та двічі на підступах до Зайцевого. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир’я, проте не застосовували міномети та інше важке озброєння. Під час 21 обстрілу українські військові вогнем з піхотного озброєння примушували противника до миру. Унаслідок бойових дій втрат серед сил АТО немає.

Нагадаємо, напередодні, у День захисника України, бойовики на Донбасі активізували обстріли. Проте жоден український військовий не отримав поранень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація