Морпіх про бойовиків під Маріуполем: піхота бездарна, завжди дає задню

Морпіх про бойовиків під Маріуполем: піхота бездарна, завжди дає задню

Військові мріють завершити війну визволенням Криму.

Туман не завадив бойовикам відзначити останній день перед оголошенням перемир'я артилерійськими та мінометними обстрілами українських позицій під Маріуполем. Після напрочуд спокійної ночі вранці окупанти вирішили атакувати крупним калібром, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Морські піхотинці, котрі тримають оборону на Приазов'ї, не покладають надто великих надій на заявлене в Мінську перемир'я, бо таких режимів тиші надивилися вже чимало. "Жодного разу я ще не бачив, щоби перемир'я дотримувалось. Годину-дві, а потім знову починаються насипухи", - каже морпіх Віктор.

Напередодні перемир'я бойовики накрили мінометним та артилерійським вогнем наші позиції під Маріуполем

Напередодні перемир'я бойовики накрили мінометним та артилерійським вогнем наші позиції під Маріуполем

Надії насправді покладають не на політиків, а власні сили в цій війні. "Як піхота – вони бездарні. Вони бояться прямих контактів. Якщо ломитися на них лоб у лоб, вони завжди задню дають", - твердить морпіх Ярослав. А зупиняє окупантів не міфічна домовленість, а якісний залп. "Сам бойовий дух піднімається, що спроможний виконувати задачу, що не залишився сам в окопі зі своїм кулеметом", - зізнається боєць Віктор.

Військові продовжують готуватися до затяжних боїв і викопують нові укриття. Завершення війни хочуть, але не будь-якою ціною. "У мене є бажання закінчити війну в Севастополі. Поки я туди не прийду, вона не закінчиться для мене", - зізнався морський піхотинець із позивним "Факел".

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Повʼязані теми:

Наступна публікація