Моїсєєв на параді "ЛНР". Журналісти розіграли псевдоміністра бойовиків

Моїсєєв  на параді "ЛНР". Журналісти розіграли псевдоміністра бойовиків

Фото: УНІАН

Поплічниця бойовиків погодилася, почувши прізвище Путіна. 

Журналісти програми "Гроші" розіграли "міністра культури ЛНР" Оксану Кокоткіну та запропонували організувати виступ російського співака Бориса Моїсєєва на військовому параді бойовиків до 9 Травня.

Телефонний пранк кореспонденти вирішили почати із уявного московського офісу. Подзвонили "міністру культури" бойовиків, аби обговорити деталі проведення концертів до 9 Травня.

Поплічниці "ЛНРівців" жартома запропонували провести польову кухню та запросити на вибір російських артистів – П'єра Нарциса чи Бориса Моїсєєва.

"Я дивлюся прейскуранти, на жаль, багато артистів задіяні наразі у нас в Москві, тому є ідея П'єр Нарцис, знаєте такого артиста, він отримав заслуженого. І у нас є ще Моїсєєв хоче приїхати. У нього є 2 патріотичні пісні, крім того, він співав гімн Росії", - телефоном говорив журналіст, який представився російським чиновником.

Як працює міністерство культури псевдореспубліки ЛНР

Як працює міністерство культури псевдореспубліки ЛНР

"В принципі, я знаю, що і той і інший варіант можливі", - серйозно відповіла на пранк Кокоткіна.

Вона заявила, що не проти покликати із Москви якийсь козачий хор, однак журналіст продовжував наполягати та заявив, що Моїсеєв був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна.

"У Моїсеєва є дві патріотичні пісні, він досить свідомий громадянин, якщо ви знаєте, був довіреною особою Володимира Володимировича", - заявив журналіст.

Схоже, "Міністра ЛНР" підкупила заява про те, що Моїсєєв працював на Путіна і вона одразу погодилася.

"Давайте тоді на Моїсєєві зупинимося", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше українські розвідники повідомляли, що бойовики на окупованих територіях Донбасу планують активізувати бойові дії напередодні 9 Травня та готуються до проведення військового параду. Зокрема, закуповують білий лінолеум для парадних ременів та жіночі пальчатки.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація