На Донбасі бойовики поранили двох українських бійців. Хроніка АТО

На Донбасі бойовики поранили двох українських бійців. Хроніка АТО

Фото: УНІАН

Протягом неділі українські військові нарахували 22 ворожі обстріли.

У неділю, 24 вересня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 22 рази обстріляли позиції українських військових.

"Ввечері і вночі у районі проведення АТО знову було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріли наших позицій на усіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів та іншого важкого озброєння. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються", - ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Найбільша активність бойовиків була на Маріупольському напрямі. Наприкінці доби вони двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного та Гнутового.

На Донецькому напрямі з цієї ж зброї бойовики двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська. А в районі Авдіївки та шахти Бутівка працювали великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямі близько 17:00 неділі бойовики розпочали обстріл з гранатомета і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки.

"Наші військові жорстко відповіли ворогу. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу було госпіталізовано. Зараз стан його здоров'я – задовільний", - констатують у прес-центрі.

На цьому ж напрямі бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Донця і Валуйського.

Повʼязані теми:

Наступна публікація