На Донбасі окупанти на безпілотнику скинули гранату: двоє військових ЗСУ поранені

На Донбасі окупанти на безпілотнику скинули гранату: двоє військових ЗСУ поранені

ООС / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бійців доставили до медзакладу.

У п'ятницю, 29 січня, опівдні збройні формування Росії безпілотником скинули постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. У результаті двоє військових ЗСУ отримали осколкові поранення. 

Про це повідомляє штаб ООС.

"Сьогодні, 29 січня, російсько-окупаційні війська вчергове не виконали досягнуті домовленості та порушили режим припинення вогню. Так, опівдні, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення", - йдеться у повідомленні.

Воїнів доставили до медзакладу. Стан здоров’я захисників задовільний.

"Такі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців ще раз підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись мирних домовленостей. Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 28 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. 

Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація