На Донбасі під час п’яної сварки на гранаті підірвався заступник командира бойовиків

На Донбасі під час п’яної сварки на гранаті підірвався заступник командира бойовиків

Фото: Getty Images

Ручну гранату підірвав інший офіцер.

На окупованому Донбасі під час сварки між офіцерами один з них підірвав ручну гранату, від чого загинув заступник командира мотострілецького полку.

Про це сьогодні, 7 серпня, під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, передає УНІАН.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ у взаємовідносинах офіцерського складу зростає рівень роздратованості і міжособистісної ненависті, що призводить до збільшення кількості конфліктів, які супроводжуються сварками та бійками, зокрема із застосуванням зброї.

Зокрема, 3 серпня на полігоні "Східний" під час суперечки між офіцерами один з них підірвав ручну гранату РГД-5. У результаті вибуху загинув заступник командира з озброєння 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК. Зазначається, що загиблий під час сварки був нетверезим.

"Для проведення розслідування на місце події прибула комплексна комісія 1 АК російських окупаційних військ. Загиблий замінений іншим кадровим російським офіцером", - повідомив речник.

Нагадаємо, на Луганщині п'яні бойовики влаштували хаотичну стрілянину та підривали гранати. До того ж біля села Безіменне на узбережжі Азовського моря найманці скоїли ДТП, в якій постраждали мирні мешканці.

На окупованих територіях бракує охочих брати участь у бойових діях

На окупованих територіях бракує охочих брати участь у бойових діях

Повʼязані теми:

Наступна публікація